ytterligare en hörnsten

dags för ytterligare en av hörnstenarna i min mörkerfobi. det kan verka löjligt och det kan tilll och med uppfattas som diskriminerande, men tyvärr kan jag inte rå för mina rädslor, jag skyller på att de är ologiska.

jag är absolut livrädd för dvärgar.

när jag ska sova och endast nattlampan lyser (ja, jag har en nattlampa tänd när jag sover ensam) kommer idéerna om att en dvärg står bakom hörnet och väntar in min sömn. oftast har han en omänskligt stor yxa i händerna, ibland en spikklubba. han är alltid anfådd och flåsar likt en uppjagad mops; man kan liksom höra hur snor och slem, i takt med andetagen, bubblar fram och tillbaka och framkallar ett snarkande ljud. han har givetvis sprungit uppför trapporna med sina små stela ben i sn jakt på mig. just detta springande är en fruktansvärt vansinnig film som spelas upp i mitt huvud om och om igen.

behöver jag säga att fångarna på fortet var en plåga? ett program som i mångt och mycket baseras på dvärgar som springer i trappor.

återigen; jag har inget verkligt problem med dvärgar och vill minst av allt såra någon, min mörkerfobi säger bara till mig att se upp (eller ner...).

tipp tapp.
kim.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback