att läsa eller inte läsa

kommentarer på bloggar har sedan begynnelsen varit ett ställe för riksidioter att härja. det är ett lysande forum att tjata och gnata på åsikter och värderingar vi inte ställer upp på. just det tycker jag är kanonfint, vi behöver forum där vi får utlopp för våra ursinnigaste huvudtroll. vad jag däremot inte har nåon som helst förståelse för är de kommentatorer som rakt upp-och-ner ber bloggare att lägga av att skriva.

vadå lägga av?

det är som om vissa läsare har hamnat i en scen ur star trek och plötsligt befinner sig i en värld där rummet fylls av texter och formuleringar som likt amöbor förökar sig och ämnar slänga ut läsaren ur sitt eget hem.

det är väl för fan upp till dig själv om du vill läsa eller inte!

vi har en fantastiskt intressant och spännande utveckling inom svenskt bloggande just nu, uppskatta det och låt det frodas, sitt inte och hota och skräm upp folk. vårt bloggande är den nya tidens litteratur, en liten skatt vi ska andas på, ta fram putsduken och försiktigt polera.

bling.
kim.

Kommentarer
Postat av: kristian

Då ska du få ett bra citat som jag snappade upp någonstans: Arguing over the internet is like running in the special olympics, even if you win you're still retarded. :)

2007-08-30 @ 14:23:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback